Ποιος μπορεί να ξεχάσει το ξέσπασμα των αδελφών Αγγελόπουλων κατά της ΕΟΚ και της ΚΕΔ, με πρωταγωνιστή τον διαιτητή Καρακατσούνη.

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε πως πρώτος διαιτητής στον τρίτο τελικό της Α1 Γυναικών θα είναι ο Καρακατσούνης. Φυσικά οι υπόλοιποι (και μη εξαιρετέοι) είναι ο Σχινάς και ο Παντελίδης. Αυτοί οι διαιτητές θα βρεθούν στο ΣΕΦ, το μεσημέρι της Δευτέρας (24/5, 15:00) για τον «τελικό των τελικών».

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για μία και τελευταία φορά φέτος, με φόντο τον τίτλο της Α1 Γυναικών.

Live Streaming: Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος
Live Streaming: Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον διαιτητή Καρακατσούνη και τις τόσες «σφαγές» που έχει «προσφέρει» στην ομάδα μας. Σε επίπεδο Ανδρών φυσικά, με τα ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟ να ξεχωρίζουν λόγω των… χειρουργικών του επεμβάσεων.

Επίσης, ποιος μπορεί να ξεχάσει το ξέσπασμα μπροστά στις κάμερες, των αδελφών Αγγελόπουλων, οι οποίοι εδώ και χρόνια είχαν σιχαθεί τα πράγματα στο Ελληνικό μπάσκετ, σε ΕΟΚ και ΚΕΔ. Συγκεκριμένα είχαν πει τότε για τον Καρακατσούνη πως βρισκόταν σε «διατεταγμένη υπηρεσία» κατά του Ολυμπιακού.

Κι αυτός ο άνθρωπος θα σφυρίξει τώρα την ομάδα μας με αντίπαλο τον ΠΑΟ.

Δείτε το βίντεο:

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24