Το φετινό Survivor 4 έχει εξελιχθεί τελείως fake από πολλές απόψεις. Ο Ατζούν δίχως να έχουμε καταλάβει την λογική του, πάει από στήσιμο σε στήσιμο...

Survivor 4 (11/05): Το έχουν παρακάνει. Ο κόσμος η αλήθεια είναι πόσο θα αντέξει να βλέπει αυτή την απάτη; Ναι, γιατί απάτη είναι και δυστυχώς παίζουν με την νοημοσύνη του κόσμου.

Ακόμα μία φορά σε αγώνισμα είδαμε να μην τηρούνται καν τα αυτονόητα. Οι Μπλε κέρδιζαν με 9-7. Στα 3α ματσαρίσματα δεν έπαιξε ο Τριαντάφυλλος. Αυτό έχει παραγίνει. Πως να το κάνουμε; Η να φύγει μόνος του η να παίζει. Είναι δίκαιο; Πόσο τίμιο μπορεί να χαρακτηριστεί ένα παιχνίδι όταν γίνεται αυτό εσκεμμένα; Και το αναφέρουμε καθαρά για αγωνιστικούς λόγους.

Στο 9-7 δεν θα έπρεπε να γίνουν Best Of; Ναι! Μην το ψάχνεται! Δεν έγινε όμως τίποτα. Συνεχίστηκαν τα ματσαρίσματα. Εκεί ήταν η Καρολίνα κόντρα στην Χαμπέρη και ο Ασημακόπουλος κόντρα στον Τζέιμς. Κάπως έτσι ισοφάρισαν οι Κόκκινοι σε 9-9. Ε, μετά με την ψυχολογία υπέρ τους και με τον Κατσούλη σε άχαστη μέρα δεν θα μπορούσαν να χάσουν.

Ποιος είναι ο κύριος λόγος για όλα αυτά;

Φυσικά ο ΣΚΑΙ και ο Ατζούν. Πως θα έχουν τηλεθέαση από πίσω τους; Πως θα κρατάνε το κόσμο σε μία σωστή ΡΟΗ να παρακολουθεί; Βλέπετε, εδώ στην Ελλάδα πολλοί είναι αγαθοί και δύσκολα θα σκεφτούν, έλα μωρέ τι να στήσει. Όλα για το χρήμα. Η τσέπη τους να είναι γεμάτη και όλα καλά. Τόσο απλά.

Βλέπετε έφυγε ο Παππάς, η Ελευθερίου και το Survivor ξανά πήρε απήχηση στο κοινό. Τι έπρεπε να κάνει; Να ξεκινήσουν να διαλύουν την Μπλε ομάδα. Για ποιο λόγο; Φυσικά για να μην μπορούν να κοντράρουν αγωνιστικά τους Κόκκινους έως ένα βαθμό! Στα ατομικά μην νομίζεται. Ο Ατζούν ξέρει ήδη ποιοι παίκτες θα πάνε. Εμείς και όσοι το βλέπουν έχουμε άλλη εντύπωση.

Η ξεφτίλα δεν έχει όρια, αλλά έχει όνομα…

Όπως είπαμε! Η ξεφτίλα δεν έχει όρια, έχει όμως όνομα. ΣΚΑΙ. Απλά και λιτά. Τι άλλο θέλετε να πούμε; Είναι ο λόγος που το επόμενο παιχνίδι επιβίωσης απλά θα αποτύχει πανηγυρικά. Ο κόσμος βλέπει, θυμάται, δεν ξεχνάει.

Εκεί είναι που έχει κάνει και την καταδίκη του ο σταθμός του Φαλήρου! Απλά όταν το καταλάβουν θα είναι αργά. Εκεί θα χάσουν πολύ και όλα θα τα δουν να ανατρέπονται. Τέτοια τηλεθέαση πάντως δεν θα ξανά έχουν του χρόνου. Άλλωστε και η Πανδημία θα τους γυρίσει τη πλάτη μαζί με το κόσμο.

Υπομονή και ότι κάνετε, ο καιρός θα το ανταποδώσει πίσω…

Survivor 4 είναι καθημερινά!

  1. Ασυλία σήμερα Survivor
  2. Αποχώρηση σήμερα Survivor
  3. Survivor All-Star Greece
  4. Νικητής σήμερα Survivor
  5. Survivor τελευταία νέα σήμερα

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24