Ο Ανδρέας Μπουχαλακης έστειλε τον Θρύλο στους «4» του Κυπέλλου, με ένα «χρυσό» τέρμα επί του Άρη.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έστειλε τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε μια γκάφα του Κουέστα, ο οποίος άφησε την μπάλα στο χορτάρι, με τον Κρητικό μέσο να κλέβει και να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ της ισοφάρισης.

Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)
Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)

Δείτε το παρακάτω:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.