Ο Γιώργος Μποζίκας μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και όπως τόνισε και ο ίδιος η ομάδα συνεχίζει μέχρι το τέλος να διεκδικήσει ότι μπορεί...

Ο Ολυμπιακός έχασε από την ΤΣΣΚΑ ενώ ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Γιώργος Μποζίκας, τόνισε πως η ομάδα συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό μέχρι το φινάλε της περιόδου σε μια χαμένη χρονιά χωρίς στόχους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πρόστιμο σε Αταμάν και Γιαννακόπουλο από την Ευρωλίγκα
Πρόστιμο σε Αταμάν και Γιαννακόπουλο από την Ευρωλίγκα

«Στο 2ο μέρος με το ψηλό σχήμα πήγαμε πολύ καλά, τρομερό επίπεδο άμυνας, δύσκολο να γυρίσουμε το παιχνίδι, μεγάλη προσπάθεια από όλους.  Κάναμε μόλις 4 φάουλ στην αρχή και χάναμε με 20 πόντους. Μας προβληματίζει η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να το εξετάσουμε. Η εικόνα μας είναι αυτή, παίζουμε έτσι με την πλάτη στον τοίχο, το άθλημα είναι δίκαιο, έχουμε εντοπίσει τους λόγους και δουλεύουμε πάνω σε αυτούς.

Όλοι οι παίκτες δείχνουν διάθεση και μάχονται. Σε 2,3  παιχνίδια δεν έχουμε παλέψει σε όλη τη χρονιά, χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες, το δεχόμαστε, αλλά πρέπει να σταματήσει όλο αυτό.

Όπως ξεκινήσαμε, έτσι συνεχίζουμε, έχουμε μείνει πίσω, κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά, σε όλα θα διεκδικούμε τη νίκη, σε όλα κυνηγάμε την νίκη, απόψε χάσαμε για μια κατοχή, όλοι προσπαθούμε για να κερδίζουμε και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24