Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς θα πάρει μέρος για δεύτερη φορά στην κορυφαία γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού. Θα είναι παρών, όπως και το 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας, στην Ολυμπιάδα του Τόκιο το καλοκαίρι του 2021.

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς θα πάρει μέρος για δεύτερη φορά στην κορυφαία γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού. Θα είναι παρών, όπως και το 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας, στην Ολυμπιάδα του Τόκιο το καλοκαίρι του 2021.

Μια μέρα μετά την μεγάλη νίκη – πρόκριση επί της Ρωσίας με 13 – 10 στον ημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά που γίνεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, ο διεθνής άσος προέβη στην κάτωθι δήλωση:

Στο… «Καραϊσκάκης» η συνέντευξη Τύπου του πόλο!
Στο… «Καραϊσκάκης» η συνέντευξη Τύπου του πόλο!

«Είμαστε πάρα πολυ χαρούμενοι και ανακουφισμένοι μετα την επίτευξη του στόχου μας. Υπήρχε αρκετό άγχος και πίεση απο την αρχή του τουρνουά. Νομίζω φάνηκε σε όλα τα παιχνίδια, αλλά καταφέραμε στον πιο σημαντικό αγώνα να το ξεπεράσουμε».

«Η ομάδα αυτή έχει δείξει οτι στις δύσκολες στιγμές μπορεί να ανταπεξέλθει και αυτό μας δίνει ελπίδες για κάτι πολυ καλό στο μέλλον».

«Αυτή η πρόκριση είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες που περνάνε δύσκολες μέρες και ελπίζουμε να τους κάνουμε ακόμα πιο περήφανους στο μέλλον».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24