Απίθανο του Παπ για ΠΑΟ, ερωτηματικό ο Βεζένκοφ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Μπαρτζώκας για την απουσία του Παναθηναϊκού από το Final-4: «Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι»
- Μπαρτζώκας: «Μία προπόνηση είναι πιο σημαντική από ένα τέτοιο παιχνίδι, ιδίως όταν μοιράζεται ο χρόνος»
- Μπαρτζώκας: «Αντιπαράδειγμα ότι σκοράραμε όποτε θέλαμε-Έχουμε μεγαλύτερη δίψα από τον πιο φανατικό του Ολυμπιακού»
Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παίξει ο Κώστας Παπανικολάου με τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν είναι σίγουρο αν θα παίξει ο Σάσα Βεζένκοφ.
Την προετοιμασία του για το μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (5/2) άρχισε ο Ολυμπιακός σήμερα με μια χαλαρή προπόνηση στο ΣΕΦ, επιστρέφοντας μετά από το ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Όσον αφορά τους τραυματίες της ομάδας, ο Κώστας Παπανικολάου αναμένεται να μην παίξει κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα, ενώ καθημερινά εξετάζεται η κατάσταση του Σάσα Βεζένκοφ, με τον τραυματισμό του να επανεκτιμάται μετά το φιλανθρωπικό φιλικό με τον Ιωνικό Νίκαιας.
Latest News
READ MORE