Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova για το σημαντικό διπλό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο (0-1) λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova για το σημαντικό διπλό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο (0-1) για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1 λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε:

«Δεν μου άρεσε η έλλειψη αποτελεσματικότητας. Έπρεπε να έχουμε πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Ήμασταν νευρικοί και αγχωμένοι εξαιτίας της αναποτελεσματικότητας μας. Είχαμε εξυπνάδα στην διαχείριση του αγώνα, ήταν μια ακόμη νίκη που την αξίζαμε  και μου άρεσε η μαχητικότητά μας. Όλη η ομάδα μου άρεσε πολύ.

Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ
Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ

Και ο Μπρούμα μας άρεσε πολύ. Αντιμετωπίσαμε τον Ατρόμητο με τη σοβαρότητα που αντιμετωπίσαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας μαζί και στον Μπρούμα. Ναι άρπαξε την ευκαιρία ο Ανδρούτσος και μας δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.»

 Για τα ματς με ομάδες όπως ο Ατρόμητος:

«Παιχνίδια με Ατρόμητο, Άρη και ΟΦΗ είναι σημαντικά και το να κερδίζεις παιχνίδια με αυτούς τους αντιπάλους είναι πολύ σημαντικό.»

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24