Εξαιρετικά δύσκολη, έως απίθανη θεωρείται η συμμετοχή στον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα, για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ο Σέρβος παίκτης ήταν αρκετά άτυχος στην σημερινή τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών, ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα, αφού τραυματίστηκε κατά τη διάρκειά της.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, δύσκολα θα αγωνιστεί στην εντός έδρας συνάντηση επί της ομάδας των Ιωαννίνων για τη 17η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Τότε έρχεται Ελλάδα ο Ποντένσε!
Τότε έρχεται Ελλάδα ο Ποντένσε!

Βέβαια, οι γιατροί θα εξετάσουν τον τραυματισμό και θα διαπιστωθεί έτσι το μέγεθος της όποιας ζημιάς έχει υποστεί ο παίκτης.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.