Ο Νταβίντ Φουστέρ έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με δυο γκολ που είχε πετύχει όταν ήταν στον Ολυμπιακό!

Δυο γκολάρες που είχε πετύχει κόντρα σε Λάρισα και ΠΑΟΚ θυμήθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ σε ανάρτηση του στο Instagram, τα οποία προήλθαν από μονοκόμματα σουτ από εκτέλεση κόρνερ, με μόνη διαφορά είναι ότι στο ένα έκανε κοντρόλ, ενώ στο δεύτερο σούταρε στην κίνηση.

Ο Ισπανός μέσος ζήτησε την γνώμη των followers του για το ποιο είναι το καλύτερο τέρμα από τα δυο, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα του βίντεο:

Μαρινάκης: Αγοράζει το Newsit και… προχωράει!
Μαρινάκης: Αγοράζει το Newsit και… προχωράει!

«Με ή χωρίς κοντρόλ…Ψηφίστε για ένα»

Δείτε την ανάρτηση του Φουστέρ:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Fuster (@d.fuster19)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24