Πιθανότατα με Σαντχάουζεν το ντεμπούτο Κούτρη με Φορτούνα
Το πρώτο του ματς μετά από ένα μήνα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ και μετά από πολύμηνο τραυματισμό αναμένεται να δώσει κόντρα στην Σάντχάουζεν ο Λεονάρντο Κούτρης.
Πέρασε πολλά αυτή την χρονιά ο Λεονάρντο Κούτρης. Ρήξη χιαστών που τον άφησε πολύ καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης όσον ήταν στην Μαγιόρκα, όμως ήρθε η ώρα να πατήσει ξανά στα πόδια του. Πάλεψε και δούλεψε πολύ για να επιστρέψει.
Βγάζει πλέον ολόκληρες τις προπονήσεις και έχει δώσει μεγάλη σημασία στην φυσική του κατάσταση, με την ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι ακόμα εδώ να είναι το Σάββατο (14:00) στο ματς της Φορτούνα Ντίσελντορφ, ομάδα που είναι τώρα, με την Σαντχάουζεν. Ο γερμανικός σύλλογος τον εμπιστεύεται πολύ και ο Έλληνας μπακ καλείται να τους δικαιώσει.
Latest News
Η Μίλαν «χτυπά» 16χρονο από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού
Ο Καρέτσας στη Ντόρτμουντ: Συμφωνία 41 εκατ. ευρώ και πενταετές συμβόλαιο
ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός παίζουν τη θέση τους στην Ευρώπη — τι διακυβεύεται
Ολυμπιακός πουλά Αντρέ Λουίς στην Κάνσας Σίτι έως 24 εκατ. ευρώ
Παναθηναϊκός μπαίνει στη μάχη για Τιτραουί και περιπλέκει τα σχέδια του Ολυμπιακού
Σάλιακας: «Πάντα ήθελα να γυρίσω στον Ολυμπιακό»
Ορτέγκα στον Ολυμπιακό: Το deal πλησιάζει με ελεύθερο τερματοφύλακα
Βιλντόζα στην Παρτιζάν: Γράφει ιστορία στους 4 «αιώνιους» Ελλάδας-Σερβίας
READ MORE