Δεν φαίνεται πως έχει φροντίσει για όλα τα υγειονομικά ενδεχόμενα η Euroleague στο πρωτόκολλο που έχει μοιράσει στις ομάδες.

Το ενδεχόμενο να νοσήσει προπονητής και οι συνεργάτες του από κορονοϊό έχει αμελήσει η Euroleague στο υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει μοιράσει στις ομάδες που συμμετέχουν στην διοργάνωση.

Η συγκεκριμένη παράλειψη φάνηκε και από την στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βγήκε θετικός στον ιό, λίγο καιρό πριν το ματς με την Ζενίτ. Στον πάγκο έκατσε ο δεύτερος βοηθός του Λιθουανού τεχνικού της Μπαρτσελόνα Τόμας Μασιούλις, καθώς και πρώτος βοηθός έχει Covid-19!

Χεζόνια: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο κι αντιδράσαμε μετά την ήττα στη Μπολόνια»
Χεζόνια: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο κι αντιδράσαμε μετά την ήττα στη Μπολόνια»

Το πρωτόκολλο για αυτή την περίπτωση αναμένεται να συζητηθεί και πιθανότατα να αλλάξει στην τηλεδιάσκεψη που θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.