Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το παιχνίδι με την Ομόνοια ενώ έριξε και τους τόνους σχετικά με την αναμέτρηση που έρχεται

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Δεν ήταν καλό παιχνίδι για εμάς, αλλά η νίκη ήταν δίκαιη. Στο 35’ μας απείλησε ο Αστέρας, αλλά εμείς είχαμε τις ευκαιρίες. Δεν είχε ρυθμό το παιχνίδι μας, αγωνίστηκαν παίκτες που δεν έχουν βρει ρυθμό. Έπαιξαν νέοι παίκτες, που για πολλούς ήταν το πρώτο ή το δεύτερο ματς, όπως ο Ραφίνια, ο Χολέμπας και ο Εμβιλά που είχε κάποιες δυσκολίες.

Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ
Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ

Είχαμε όμως αγωνιστικό πνεύμα. Ήμασταν αργοί, αλλά θα βελτιωθούμε. Προσπαθούμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες. Είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα έχει ποιότητα.

Ο Φορτούνης πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, κάτι που δεν το κάναμε νωρίτερα. Ο Μασούρας ήταν αποτελεσματικός. Αυτή τη στιγμή η διαχείριση γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν. Ο Μπουχαλάκης και ο Βαλμπουενά έπρεπε να βγουν. Έτσι προχωράμε»

Για την Ομόνοια: «Δεν υπάρχουν φαβορί. Έχουμε έναν αντίπαλο που αξίζει όλο το σεβασμό μας. Απέκλεισε την πρωταθλήτρια Πολωνίας και Σερβίας».

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24