Η ΕΠΟ έκανε το δικό της θαύμα όπου και πάλι αψήφησε τους πάντες για να ολοκληρώσει τον Τελικό παρωδία...

Έκανε πάλι το θαύμα της η ΕΠΟ ορίζοντας τον περιβόητο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος στις 12 Σεπτεμβρίου αγνοώντας την έναρξη του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για εκείνη την ημέρα!

Η εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με το γνωστό της τρόπο της άγνοιας και της προχειρότητας κατάφερε για μια ακόμα φορά να κάνει άνω κάτω το Ελληνικό ποδόσφαιρο αγνοώντας επιδεικτικά την Super League που είχε ανακοίνωση την έναρξη του πρωταθλήματος.

Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ
Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ

Η συγκεκριμένη πρόταση πέρασε με ψήφους 11-4 με τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης να προτείνει  να γίνει σύσκεψη του Ολυμπιακού της ΑΕΚ  της ΕΠΟ και της Cosmote για την καλύτερη δυνατή ημερομηνία, αλλά δεν ψηφίστηκε . Υπέρ ψήφισαν ο Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), ο Ασλανίδης (ΑΕΚ), η Super League και ο Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος ψήφισε λευκό!

Η έδρα του τελικού θα οριστεί σε λίγες μέρες με την Ριζούπολη ή στο Πανθεσσαλικό στάδιο ενώ με ενδιαφέρον αναμένουμε την αντίδραση της Super League για την αναβολή του πρωταθλήματος.

Φώτης Ρουμελιώτης

Από την ημέρα που γεννήθηκα θυμάμαι ο Ολυμπιακός να παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην ζωή μου. Από τα μαθητικά μου χρόνια μέχρι και όταν τελείωσα τις σπουδές μου είχα ταυτιστεί με το Καραϊσκάκη και αργότερα το ΟΑΚΑ με τον Θρύλο να μου δίνει το στίγμα του επαγγελματικού μου προσανατολισμού. ‘Έτσι κατάφερα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα και να παρακολουθήσω τον Θρύλο μας σε όλα τα αθλήματα σχεδόν σε όλα τα γήπεδα του κόσμου.
 
Ζώντας τα δύσκολα και τα εύκολα στο ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός έγινε πραγματικά μέλος της κουλτούρας μου και της καθημερινότητας μου. Σε αυτήν την πορεία ξεκίνησα από την εφημερίδα «Ρεκόρ» «sportime» «Φίλαθλο» στην συνέχεια στο Δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι ένα» 90.4 με ατελείωτες ώρες εκπομπών και μεταδόσεων του Θρύλου. Τέλος ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία ήταν το «tv magic» που εξελίχτηκε σε «sport tv» και τώρα «action24».
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24