Σε τεστ κορονοϊού υποβλήθηκαν οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή λίγες μέρες πριν το φιλικό με τον Ολυμπιακό.

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλη ενόψει του πρώτου προκριματικού με τον Κεραυνό στις 22 Σεπτεμβρίου για το Basketball Champions League και των φιλικών με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αυτή την εβδομάδα, με τους Θεσσαλονικείς να ανεβάζουν  τις στροφές τους με το βλέμμα στα συγκεκριμένα ματς

Στο πλαίσιο της σημερινής (31/8) προπόνησης οι παίκτες του ”Γηραιού” υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού, το οποίο ήταν το τρίτο στην φετινή προετοιμασία. Οι προπονήσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για την ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Ολυμπιακός: Στη λίστα ο Μόντε Μόρις – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε (pic, vids)
Ολυμπιακός: Στη λίστα ο Μόντε Μόρις – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε (pic, vids)

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.