Αυτά είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην τηλεδιάσκεψη που έκανε η Ευρωλίγκα, με τον Τζόρντι Μπερτομέου, τους διαιτητές και τους εκπροσώπους των ομάδων.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζει ο πλανήτης, λόγω του κορονοϊού, αλλά και για την ανυπομονησία του ενόψει της νέας σεζόν. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της Euroleague και την τηλεδιάσκεψη που είχε ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, με τον Τζόρντι Μπερτομέου και τους διαιτητές της λίγκας.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πρόστιμο σε Αταμάν και Γιαννακόπουλο από την Ευρωλίγκα
Πρόστιμο σε Αταμάν και Γιαννακόπουλο από την Ευρωλίγκα

«Ήταν μία περίεργη κατάσταση για όλους. Θέλαμε να συνεχίσουμε κάτι πολύ όμορφο, αλλά δεν ήταν εύκολο. Μου έλειψε το μπάσκετ, μου έλειψε η προπονητική παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι ωραίο.

Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Είμαστε κάπως τυχεροί στον Ολυμπιακό γιατί είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία μικρή προετοιμασία. Είχαμε 7-8 Έλληνες παίκτες και παράλληλα μέσω βίντεο δίναμε το πρόγραμμα και στους ξένους παίκτες μας.

Σε ένα μήνα από τώρα θα είμαστε έτοιμοι. Δεν θα είναι εύκολο διότι για 6 μήνες ουσιαστικά δεν κάναμε κάτι, αλλά υπάρχει έντονη επιθυμία και θα επικρατήσει της αποχής».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24