Με τον Ματιέ Βαλμπουενά στην αποστολή, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (24/6, 21:30) για τη ρεβάνς στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» για τη ρεβάνς του κυπέλλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον ΠΑΟΚ (24/6, 21:30). Ο Γάλλος παικταράς και πρώτος σε ασίστ στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, ανέβασε στροφές και προπονήθηκε κανονικά στην σημερινή προπόνηση.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί με 3-2 από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και καλείται να κάνει την ανατροπή για να πάρει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ήττα για την Μπαρτσελόνα πριν το ταξίδι στην Ελλάδα
Ήττα για την Μπαρτσελόνα πριν το ταξίδι στην Ελλάδα

Ο Πορτογάλος κόουτς, Πέδρο Μαρτίνς, συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους νεαρούς Τζολάκη, Ξενιτίδη και Σουρλή.

Αναλυτικά οι επιλογές του: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς με τον ΠΑΟΚ. / The squad players selected ahead of the match against PΑΟΚ FC. ?⚪️⚽️#Olympiacos #GreekCup #Football #SquadList

Gepostet von Olympiacos FC am Dienstag, 23. Juni 2020

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24