Ο Αλέξανδρος Παπανικολάου σχολιάζει στο thrylos24.gr την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον πελάτη Παναθηναϊκό.

Μετά τον ΠΑΟΚ και η δεύτερη ομάδα από το κίνημα της παύλας υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό.

Ο Θρύλος έκανε τον Παναθηναϊκό να μοιάζει με καφενείο και σβηστά καθάρισε το ματς με 3-0. Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι έδιναν την εντύπωση ότι ότι ώρα ήθελαν έβαζαν γκολ. Οι παίκτες μας από το πρώτο λεπτό έδειξαν στους πράσινους ποίος είναι το αφεντικό στην Ελλάδα.

Ήττα για την Μπαρτσελόνα πριν το ταξίδι στην Ελλάδα
Ήττα για την Μπαρτσελόνα πριν το ταξίδι στην Ελλάδα

Οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και περισσότερα τέρματα αν πρόσεχαν την τελική πάσα.

Στα θετικά από το σημερινό ματς ήταν η καλή εικόνα και η όρεξη που έδειξε ο Κώστας Φόρτουνης. Από τις αλλαγές ξεχώρισε ο Καφού, όποιος έκανε με πολύ ωραίο σουτ το τελικό 3-0.

Από το 60 και μετά ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα, αλλά και πάλι ο Παναθηναϊκός δεν δημιούργησε προβλήματα. Ο Μαρτίνς έριξε ρυθμούς και ξεκούρασε παίκτες καθώς ακολουθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Έναν ημιτελικό που τον περιμένουν όλοι στην ομάδα, γιατί θέλουν να αποτελειώσουν για φέτος την ομάδα του Βορρά.

Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο καταπληκτικό 2-0. Το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με βολέ προ του Μπαρτ Σένκεφελντ ήταν μόνο το επιστέγασμα μια συνολικά πανέμορφης προσπάθειας των παικτών των ερυθρολεύκων, οι οποίοι κινήθηκαν σαν play station με και δίχως τη μπάλα. Το γκολ επιτεύχθηκε μετά από 22 πάσες σε 1′ 12” και ενώ είχαν ακουμπήσει τη μπάλα τουλάχιστον μία φορά όλοι οι παίκτες του Μαρτίνς, ακόμα και ο Ζοσέ Σα κάτι που δεν βλέπουμε συχνά στα ελληνικά γήπεδα!

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24