Επανεκκίνηση για το πρωτάθλημα στην Κορέα (vid)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Παυλίδης μετά το χατ τρικ: «Κερδίσαμε σημαντικά παιχνίδια, αλλά αυτό δεν φτάνει»
- Μεγάλο σκάνδαλο στο τουρκικό ποδόσφαιρο: Προφυλακίστηκαν 20 ύποπτοι για παράνομο στοιχηματισμό, ανάμεσά τους και παίκτες
- Πρώην γενικός διευθυντής Σπαρτάκ για Λιβάι Γκαρσία: «Έκρυψε τα χρήματα σε μια σακούλα και πέρασε τα σύνορα σαν Άγιος Βασίλης»
Μια εικόνα από το ποδόσφαιρο, που θα βιώσουμε το επόμενο διάστημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μας ήρθε από την Κορέα.
Μια εικόνα από το ποδόσφαιρο, που θα βιώσουμε το επόμενο διάστημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μας ήρθε από την Κορέα. Μετά από δύο μήνες επανεκκίνησε το πρωτάθλημα, με τις ομάδες να ακολουθούν τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Το γήπεδο άδειο. Το μήνυμα στην εξέδρα παρότρυνε τους φιλάθλους να μείνουν δυνατοί και σύντομα θα ξαναβρεθούν στη θέση τους. Η είσοδος των ομάδων έγινε με κάθε επισημότητα και στο χορτάρι τα μαρκαρίσματα δυνατά, ακόμη και για κόκκινη κάρτα.
Όταν όμως μπήκε το γκολ δεν υπήρξαν αγκαλιές. Οι πανηγυρισμοί του Λι Ντονγκ και των συμπαικτών του με ασφάλεια και με ευχαριστήριο μήνυμα για τους νοσηλευτές στη νοηματική.
Στο τέλος, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράες, δέχτηκε τα συγχαρητήρια για τη νίκη των πρωταθλητών με τον καινούργιο πλέον χαιρετισμό.
Το εναρκτήριο ματς του κορεατικού πρωταθλήματος Γιε-ο-μπούνκ – Σου-γουόν, 1 – 0, μας έβαλε στη νέα πραγματικότητα του ποδοσφαίρου.
Το πρωτάθλημα Κορέας είχε διακοπεί για δύο μήνες και είναι η δεύτερη Λίγκα, που επανεκκίνησε στη χώρα, μετά το μπέιζμπολ, που μεταδόθηκε ζωντανά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
πηγή: megatv.com