Ακόμα μία νίκη επί της ΑΕΚ μετρά Σαν Σήμερα ο Ολυμπιακός.

Σαν Σήμερα (2/5) το 2010 ο Ολυμπιακός επικράτησε επί της ΑΕΚ με σκορ 2-1 στο Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης για τη 2η αγωνιστική των play off.

Oι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και μόλις στο 8΄ μετρούσαν ήδη σύο δοκάρια με Όσκαρ (6΄) και Λούα Λούα (8΄), ενώ κατάφεραν να προηγηθούν στο 9΄ με κεφαλιά-ψαράκι του Όλαφ Μέλμπεργκ. Η ΑΕΚ κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει με ανύπαρκτο πέναλντι που κέρδισε ο Παντελής Καφές, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ραφίκ Τζιμπούρ και έκανε το 1-1. Ο Ολυμπιακός είχε και τρίτο δοκάρι ,σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μικάελ Ζεβλάκοφ, και στο 42΄ κατάφερε να πάρει εκ νέου “κεφάλι” στο σκορ με έξοχη κεφαλιά-ψαράκι του Ένζο Μαρέσκα.

Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ
Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ

Στο β΄ημίχρονο είχε ένα ακόμη δοκάρι με τον Όσκαρ στο 79΄ και άλλες σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει τη διαφορά, ενώ η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 69΄ σε κεφαλιά του Κρίστιαν Νέμεθ, ενώ ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Κώστα Μανωλά στο 84΄ ως επιθετικό φάουλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Μαρέσκα, Όσκαρ, Λούα Λούα (91′ Λεονάρντο), Ντάτολο (87′ Μήτρογλου), Ντάρμπισιρ (72′ Λεντέσμα)
ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο (46′ Μαντούκα), Μανωλάς, Μαϊστόροβιτς, Λαγός, Χέρσι (56′ Νέμεθ), Καφές, Γιάχιτς, Μάκος (78′ Λεονάρντο), Σκόκο, Τζιμπούρ

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24