Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπασκόνια

«Είχαμε ενέργεια και στα 40 λεπτά του αγώνα, δείξαμε χαρακτήρα. Ήταν “κλειδί” η άμυνα, από εκεί κερδίσαμε το ματς. Πρέπει να δείχνουμε αυτό το πρόσωπο συνέχεια. Ήταν εξαιρετική η πρώτη εικόνα του Έλις, μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Ο δρόμος για τα πλέι-οφ είναι ανοικτός, αλλά πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Ήταν κοντά μου. Ήταν πολύ φίλος μου, όταν είδα την εικόνα του στο cube ήταν σκληρό. Θα μου λείψει πολύ. Είναι πολύ δύσκολο και για μένα και για όλους μας. Ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος»

Παρτιζάν: Δεν έχει καθαρό μυαλό και πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός
Παρτιζάν: Δεν έχει καθαρό μυαλό και πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδί θυμάται τον εαυτό του να ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά. Τέλος παράλληλα είναι και σε ένα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ στην χώρα, το NEWS 24/7.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο.