Με τη συμμετοχή 29 σκαφών ο Ολυμπιακός διοργάνωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Europe.

Έγιναν 4 ιστιοδρομίες και νικητής στη γενική βαθμολογία και τα αγόρια ήταν ο Εμμανουήλ Γιαβρίδης του Ν. Ο. Καλαμακίου με 3 βαθμούς. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Γιάννης Μονιάκης του Ι. Ο. Ηρακλείου με 6 βαθμούς και την τρίτη ο Μικελής Βισίλιας του Ν. Ο. Αγίων Αποστόλων με 9 βαθμούς.

Στα κορίτσια κέρδισε η Ευαγγελία Γρηγοριάδου του Ν.Α.Ο. Βούλας με 27 βαθμούς και την ακολούθησαν η Θάλεια Παπαδάκη του Ν.Ο. Γαζίου Κρήτης με 28 βαθμούς και η Φοίβη Τσάλτα του Ν. Ο. Αγίων Αποστόλων με 31 βαθμούς.

Live Streaming: Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος
Live Streaming: Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΟΠΤΙΜΙΣΤ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το προπονητικό καμπ της προεθνικής ομάδας Οπτιμιστ που διοργάνωσε η ΕΙΟ από το περασμένο Σάββατο μέχρι και χθες Δευτέρα στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.

Έλαβαν μέρος 23 αγόρια και κορίτσια μαζί με τους προπονητές τους από ομίλους όλης της χώρας και τα μαθήματα περιελάμβαναν θεωρία και προπονήσεις στη θάλασσα με αρκετά δυνατό καιρό.

Η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία πρόσφερε στα παιδιά δώρα και ανανέωσε το ραντεβού της μαζί τους στο τέλος Ιανουαρίου για το δεύτερο από τα τέσσερα καμπ που έχουν προγραμματιστεί μέχρι τον Μάρτιο.

 

 

πηγή: to10.gr

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24