Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει, για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται δίπλα στην ομάδα σε όλα τα αθλήματα. Για τον μεγάλο τελικό του EHF European Cup, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, με αντίπαλο τη Βαλούρ έχουν διατεθεί ήδη 5000 εισιτήρια.

Ζεστός ο κόσμος του Θρύλου για τον τελικό στο ΣΕΦ! Σε πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση την εισιτηρίων του μεγάλου ευρωπαϊκού τελικού της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Βαλούρ.

Ήδη 5.000 εισιτήρια έχουν διατεθεί, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί καθώς βρισκόμαστε δυο 24ωρα πριν τον ιστορικό τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (25/5, 20:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Live streaming: ΑΕΚ – Ολυμπιακός (4ος τελικός Handball Premier)
Live streaming: ΑΕΚ – Ολυμπιακός (4ος τελικός Handball Premier)

Ο κόσμος του Θρύλου, θα δώσει δυναμικό παρών στο ΣΕΦ καθώς ήδη 5.000 έχουν κλείσει θέση και θα δημιουργήσει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στηρίζοντας την ομάδα στην προσπάθεια για κατάκτηση του ευρωπαϊκού!

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται ως εξής: Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ώρο, από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster. Β) Από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά), την Παρασκευή (24/5) από τις 10:00 έως τις 18:00 και το Σάββατο (10:00-19:00). Γ) Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ, το Σάββατο, από τις 12:00 έως την έναρξη του τελικού. Οι τιμές των εισιτηρίων: 10€, 15€, 20€, 25€, 40€, 50€ * Ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας του χάντμπολ και οι κάτοχοί τους μπορούν να παραλαμβάνουν το εισιτήριο τους από το Τμήμα Μελών/Φιλάθλων.  
* Στον τελικό με την Βάλουρ δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24