Το σύνθημα για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου έδωσε η αρχηγός του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (29/3), το απόγευμα, η συνέντευξη Τύπου του Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών. Στο πάνελ βρέθηκαν ο Αντιπεριφεριάρχης Ευρυτανίας Αριστείδης Τασιός, ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Ταξίαρχος Κουτρομάνος, ο πρόεδρος του ΚΟΚ Κώστας Ντρίβας, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός, οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων «μονομάχων» της πρώτης διοργάνωσης του θεσμού.

Tην ομάδα του Θρύλου από πλευράς παικτών εκπροσώπησε η αρχηγός Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (68-65): Ήττα στο φινάλε σε ματς… θρίλερ για τις «ερυθρόλευκες»
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (68-65): Ήττα στο φινάλε σε ματς… θρίλερ για τις «ερυθρόλευκες»

Διαβάστε τις δηλώσεις της:

«Ευχαριστούμε πολύ και τον πρόεδρο και τον κ. Κατσαρό γιατί όπως και οι άντρες θέλουμε και εμείς να έχουμε πολλά κύπελλα όλη τη χρονιά για να διεκδικούμε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Εύχομαι αυτό το σαββατοκύριακο να γεμίσει το κολυμβητήριο γιατί και αυτός είναι ο λόγος ο οποίος γίνεται στην περιφέρεια. Να μπορέσουν τα παιδιά να έρθουν να παρακολουθήσουν όπως είπε και ο πρόεδρος Ολυμπιονίκες, παγκόσμιες πρωταθλήτριες και τα κορίτσια που φέρανε το χρυσό. Είμαστε ένα άθλημα το οποίο αξίζουμε λίγο παραπάνω τα φώτα της δημοσιότητας και ελπίζουμε σιγά σιγά να το συνεχίσουμε και να έχουμε την παράδοση που έχουμε. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας, με υγεία πάνω από όλα.

Σίγουρα όταν βρίσκεσαι σε ένα Final 4 στόχος είναι να διεκδικήσεις το Κύπελλο. Για αυτό έχουμε έρθει, για αυτό προετοιμαζόμαστε όλες οι ομάδες, ας κερδίσει ο καλύτερος, εμείς θα τα δώσουμε όλα, με άμυλα και ανταγωνισμό και όπως είπε και ο πρόεδρος όποιος είναι ο καλύτερος και πιο τυχερός θα σηκώσει την κούπα».

Σε ερώτηση για τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη τόνισε: «Σίγουρα οι ομάδες είναι ισάξιες, το έχουμε δείξει και φέτος στα παιχνίδια μέσα στη σεζόν, έχουμε παίξει επτά μέχρι στιγμής και αυτό μόνο σε καλό βγαίνει και για την Εθνική ομάδα που πλαισιώνεται από αυτές τις αθλήτριες. Σίγουρα θα μετρήσουν πάρα πολλά για το Κύπελλο το Σάββατο. Ποιος θα είναι πιο έτοιμος, πιο πολύ ψυχολογικά γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό και μετράει πάρα πολύ αλλά νομίζω ότι έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία για να μπορέσουμε να το διεκδικήσουμε».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24