H... "δική" μας Νάντζα, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 4 χρόνια!

Η Λευκορωσίδα, πρώην ακραία του Ολυμπιακού κέρδισε δυο πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα στα δυο χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά η Συνέντευξη που έδωσε κατά την επιστροφή της…

Επιστρέφεις στην Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια, πως αισθάνεσαι;

LIVE Streaming: Μαρκόπουλο – Ολυμπιακός (18:00)
LIVE Streaming: Μαρκόπουλο – Ολυμπιακός (18:00)

«Χάρηκα πάρα πολύ όταν έμαθα ότι ο επόμενος αντίπαλός μας θα είναι ο Ολυμπιακός. Τα συναισθήματά μου είναι πάνω από τις λέξεις, Πολλές όμορφες αναμνήσεις που έρχονται στο νου. Εδώ και τέσσερα χρόνια θυμάμαι επανειλημμένα όσα όμορφα έζησα εδώ. Μου λείπει η Ελλάδα και η καταπληκτική ατμόσφαιρα που είχαμε εδώ.»

Έχεις κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα με τον Ολυμπιακό. Ποιον τίτλο ξεχωρίζεις;

«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μόνο έναν. Όλοι οι τίτλοι είναι εξίσου σημαντικοί για εμένα, με τον τρόπο τους.»

Ποια η καλύτερη ανάμνησή σου στα δύο χρόνια παρουσίας σου στην Ελλάδα;

«Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω μόνο μία ανάμνηση, υπάρχουν πολλές όμορφες αναμνήσεις. Μερικά από αυτά που μου έρχονται στο μυαλό είναι όταν κερδίσαμε το Κύπελλο και οι οπαδοί μας πανηγύριζαν με πυροτεχνήματα. Όταν ένιωσα την απίστευτη υποστήριξη και άκουγα τα τραγούδια από τον κόσμο του Ολυμπιακού για πρώτη φορά. Η ημέρα που κατέκτησα το πρώτο μου πρωτάθλημα και το γλέντι που ακολούθησε μετά τον αγώνα. του Ολυμπιακού. Ήταν κάτι το μοναδικό για μένα.»

Υπάρχει ένα ματς που δεν θα ξεχάσεις;

«Το πρώτο παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα, γιατί αγωνίστηκα μετά από τραυματισμό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα, χωρίς να έχω κάνει ούτε προπόνηση. Έκανα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Κέρδισα μάλιστα και το έπαθλο για την καλύτερη παίκτρια της αγωνιστικής.»

Ποια είναι η αγαπημένη σου συμπαίκτρια από εκείνη την ομάδα;

«Γενικότερα το κλίμα σε όλη την ομάδα ήταν καταπληκτικό, όλοι επικοινωνούσαμε πολύ καλά. Αλλά με την Τζίνα (Λαμπρούση) είχαμε έρθει πιο κοντά, μοιραζόμασταν και το δωμάτιο για τα παιχνίδια εκτός Αθήνας. Εξακολουθούμε να κρατάμε επαφή και να επικοινωνούμε κατά καιρούς.»

Μπορείς να συγκρίνεις το επίπεδο στο Βόλεϊ που υπάρχει στην Ελλάδα και την Λευκορωσία;

«Από την εποχή που έπαιζα στον Ολυμπιακό μπορώ να πω ότι το Βόλεϊ στις δύο χώρες είναι το ίδιο.»

Η Μιχάνσκα Μίνσκ κάνει και αυτή πρωταθλητισμό, όπως ο Ολυμπιακός. Βλέπεις αρκετές ομοιότητες ανάμεσα στους δύο συλλόγους;

«Υπάρχουν πολλά κοινά ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Είναι και οι δύο κορυφαίοι στις χώρες τους. Διαθέτουν και οι δύο πολύ υψηλό επίπεδο σε ότι αφορά την οργάνωση και το προσωπικό είναι πολύ φιλικό.»

Πλέον με τη νέα σου ομάδα συμμετέχετε και στο πρωτάθλημα Ρωσίας. Ποιος είναι ο στόχος σας για τη φετινή σεζόν;

«Ο στόχος μας φέτος είναι να μπούμε στα πλέι οφ της Ρωσικής Super League και να φτάσουμε στους “8” του CEV Cup.»

Τι μήνυμα θα έστελνες στον κόσμο του Ολυμπιακού;

«Είστε ο 7ος παίκτης της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός δεν είναι η ίδια ομάδα χωρίς εσάς. Είστε οι καλύτεροι στο να δημιουργείτε φανταστική ατμόσφαιρα και “πολεμάτε” μαζί μας μέχρι το τέλος! Παραμείνετε έτσι για πάντα! Οι καλύτεροι! Σας ευχαριστώ για τις τις υπέροχες στιγμές και τις αναμνήσεις!»

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24