Τα εργαλεία του συνεργείου από την πρώτη μέρα στοχοποίησαν  τον υφυπουργό αθλητισμού  κ Αυγενάκη ψάχνοντας το γνωστό αφήγημα ότι είναι ευνοούμενος του Βαγγέλη Μαρινάκη και προστατεύει παράλληλα τον Ολυμπιακό! Φυσικά όλα αυτά τα σχέδια εκφωνήθηκαν και υλοποιούνται από το γνωστό κέντρο στην παραλία της Θεσσαλονίκης με δίκτυο και σε μια ακόμα παραλία.

Σαν γνήσιος Ροστοφιανός έχω μείνει έκπληκτος από την ευαισθησία και επιλεκτική μνήμη του συνεργείου του Ιβάν για την εμπλοκή παραγόντων με πολιτικούς!

Τα εργαλεία του συνεργείου από την πρώτη μέρα στοχοποίησαν  τον υφυπουργό αθλητισμού  κ. Αυγενάκη ψάχνοντας το γνωστό αφήγημα ότι είναι ευνοούμενος του Βαγγέλη Μαρινάκη και προστατεύει παράλληλα τον Ολυμπιακό! Φυσικά όλα αυτά τα σχέδια εκφωνήθηκαν και υλοποιούνται από το γνωστό κέντρο στην παραλία της Θεσσαλονίκης με δίκτυο και σε μια ακόμα παραλία.

Οι άνθρωποι αυτοί που με ασπίδα τον ΠΑΟΚ άλωσαν επιχειρηματικά με το έτσι θέλω όλη την βόρεια Ελλάδα χάρης την βοήθεια όλης της τότε κυβέρνησης μιλούν και κουνούν το δάχτυλο τώρα. Κεντρικό ξενοδοχείο Θεσσαλονίκης ΣΕΚΑΠ , ΕΒΖ, Λιμάνι Θεσσαλονίκης και αρκετές άλλες επιχειρήσεις μέσα σε μία νύχτα χαρίζονταν ή εξαφανιζόντουσαν τα πρόστιμα.  Αλήθεια για να μην πάμε πολλά χρόνια πίσω σε εποχές Βενιζέλου (άνοιγμα για μια και μοναδική φορά στην  Ελλάδα Τράπεζας Σάββατο) στον κρατικό μπόνους χορηγιών με εταιρίες του δημοσίου , στις εποχές του Τζοχατζόπουλου κλπ ας έρθουμε στο πρόσφατο παρελθόν.

Τι να πρωτοθυμηθούμε για την ομάδα που πετά λάσπη για πολιτικούς και ομάδες. Ακόμα δεν έχουν περάσει ούτε μήνες όταν ο Ιβάν είχε σαρώσει του πολιτικούς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Προφανώς το συνεργείο του συστήματος θα έλειπε διακοπές τα τελευταία 5 χρόνια από την Ελλάδα. Αλλιώς είναι να απορεί κανείς για την επιλεκτική τους μνήμη, αλλά ευτυχώς υπάρχουν ακόμα οι εξαιρετικές φωτογραφίες  και οι δηλώσεις.

Καρντάσια για πάμε λίγο να σας φρεσκάρουμε την Ιβανομνήμη σας. Θυμάστε ένα πρωθυπουργό ονόματι Αλέξη Τσίπρα που τρελαινόταν για φωτογραφίες με τον Ιβάν και δήλωνε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα; Θυμάστε  κάποιον κ Ευκλείδη Τσακαλώτο σημαντικότατο κυβερνητικό στέλεχος της τότε κυβέρνησης; Θυμάστε κάποιο κ  Πάνο Καμένο που έκανε χειρονομίες στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και προσβλητικές δηλώσεις για τον ερυθρόλευκο κόσμο; Θυμάστε κάποιον βουλευτή κ Ζουράρη που τραγούδαγε σαν χούλιγκαν σε τηλεοπτική εκπομπή συνθήματα για να ρίξει το αεροπλάνο στην Θύρα 7;

Δεν ξέρω αν σας θύμισα μεγάλο κοπέλες τίποτα αλλά μπορείτε να δείτε και να φρεσκάρετε την μνήμη σας.  Οπότε εργαλεία του Ιβάν καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε και να προσπαθείτε να κάνετε το γνωστό σας κολπάκι ότι ρίξε ρίξε λάσπη όλο και κάτι θα μείνει. Άλλωστε όπως λέει και ο λαός μας «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»!

Σας καταλαβαίνω απόλυτα… σας νιώθω  την αγωνία που σας κυριεύει για το αύριο σας και την επόμενη μέρα στην μετά CAS εποχή και την εξαφάνιση του PAOK TV.           Ο αγώνας  σας για τα διαπιστευτήρια στον «μεγάλο αρχηγό» δύσκολος αδυσώπητος και πάνω από όλα μάταιος όπως σας διαβεβαιώνω εγώ σαν γνήσιος Ροστοφιανός !!!

ΥΓ. Επειδή από προβοκάτσια είστε οι πρώτοι διδάξαντες υπομονή λίγο ο ασβέστης ξεραίνεται και γίνεται σκόνη!

Επίσης εκεί στο μπουγατσάδικο στην Καμάρα ξέρεις εσύ ευτραφή μπούλη του κρουασάν με το σιρόπι  πάμε να το φάμε όχι να μας το πετάνε….

Υπομονή μεγάλο κοπέλες επανερχόμαστε πιο αποκαλυπτικοί.

Rostofianos

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24