Ο Ζοάο Καρβάλιο με το τέρμα που πέτυχε απέναντι στον Άρη έγινε ο 16ος σκόρερ του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, που έχει αρκετούς δράστες.

Ο Ζοάο Καρβάλιο βρήκε δίχτυα για το 3-0 κόντρα στον Άρη σε έναν αγώνα για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, όντας έτσι ο 16ος σκόρερ του Ολυμπιακού στη σεζόν 2023-24, σε όλες τις διοργανώσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Όσον αφορά τους σκόρερ των «ερυθρόλευκων», ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 26 γκολ, ενώ ο Ντανιέλ Ποντένσε ακολουθεί με 13. Και οι δύο παίκτες σημείωσαν τέρματα στο ματς με τους Θεσσαλονικείς. Στα 10 γκολ βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης, ενώ εννέα έχει ο Γιώργος Μασούρας και από πέντε οι Στέβαν Γιόβετιτς και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ενώ τέσσερα έχει πετύχει ο Φραν Ναβάρο. Τρία γκολ έχει ο Ροντινέι, ενώ δύο έχει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και ο Πεπ Μπιέλ που παραχωρήθηκε δανεικός στη Γερμανία.

Εκτός από τους παραπάνω, σκόραραν και οι Κίνι, Ανδρέας Ντόη, Παναγιώτης Ρέτσος, Βιθέντε Ιμπόρα και Μαντί Καμαρά, ο οποίος έχει σκοράρει κανονικά 2 τέρματα, ένα που του πιστώθηκε και ένα ακόμη που ακυρώθηκε στο αιώνιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το οποίο διακόπηκε στο 1-1. Υπάρχουν επίσης και πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές όπως οι Σαντιάγκο Έσε, Νταβίντ Κάρμο, Αντρέ Όρτα, Φρανσίσκο Ορτέγκα και Ομάρ Ρίτσαρντς που περιμένουν να «σκίσουν» τα αντίπαλα δίχτυα.