Όπως αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα ο Ολιβιέ Ζιρού θα αποχωρήσει από τη Μίλαν και θα συνεχίσει την καριέρα του στους LA FC.

Έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας του στο Μιλάνο ο Ζιρού θα πει αντίο, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Λος Άντζελες FC, για συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2025.

Τι αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Ρομάνο

«Οι LAFC έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Ολιβιέ Ζιρού για ένα συμβόλαιο μέχρι και τον Δεκέμβριο 2025. Αφού πρώτα αποκάλυψε το ενδιαφέρον της η ομάδα τον Δεκέμβριο και κατέθεσε επίσημη πρόταση νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ήρθε και η προφορική συμφωνία. Τίποτα δεν έχει υπογραφεί ακόμη, αλλά όλα είναι πολύ κοντά».

Η ομάδα του MLS κατάφερε να πείσει τον 37χρονο επιθετικό, που ΜΜΕ της Ιταλίας ανέφεραν πως τόσο ο ίδιος αλλά και η οικογένεια του ήθελαν να μετακομίσουν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι την τρέχουσα σεζόν είναι στην 6η θέση, έχοντας 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, με το πέρας των πρώτων 5 αγωνιστικών.
Ο επιθετικός των «ροσονέρι» την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 36 αγώνες και μετράει 14 τέρματα και 9 ασίστ, με την ομάδα του να βρίσκεται αυτήν την στιγμή 2η στην βαθμολογία της Serie A, πίσω μόνο από την συμπολίτισσα της, Ίντερ.