Ο Θρύλος, αν όλα πάνε όπως πρέπει, τον Ιανουάριο θα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει αρκετά από τους διώκτες του και ουσιαστικά να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα την υπόθεση τίτλος!

Ο Θρύλος, μετά την πεντάρα επί της ΑΕΛ, κλείδωσε και επίσημα τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα για τη Super League. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει με +5 από τον ΠΑΟΚ, +8 από την ΑΕΚ και +14 (!) απ’ τον πελάτη Παναθηναϊκό! Και με ματς λιγότερο, αφού εκκρεμεί και η αναμέτρηση της Τούμπας.

Πλέον, η ομάδα μας κάνει κάποιες μέρες ρεπό, αφού θα κληθεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις από 28/12. Όμως, η διαφορά που ο Θρύλος έχει χτίσει από τις υπόλοιπες ομάδες είναι αρκετή για να του δώσει το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία να το κλειδώσει μέσα στον Γενάρη. Πώς;

Στις 3/1 είναι προγραμματισμένο το Ολυμπιακός-ΑΕΚ και στις 13/1 είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.  Τέλος, στις 27/1 είναι προγραμματισμένο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τρεις αναμετρήσεις φωτιά, που όμως σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν τον πρωταθλητή, αφού ο Θρύλος με 3/3 είναι καβάλα στ’ άλογο, με φόντο το 46ο! Αν η διαφορά επί του ΠΑΟΚ ανέβει από τους 5 στους 11 βαθμούς και η διαφορά με την ΑΕΚ επίσης στους 11, πιστεύετε πως μπορεί να… γυρίσει; Δύσκολο, έως ακατόρθωτο!

Με το 3/3 λοιπόν σε αυτά τα ματς, ουσιαστικά κλειδώνει το πρωτάθλημα με το 46ο να ετοιμάζεται να πιάσει λιμάνι!

Βέβαια, μπορεί και με αυτό το σενάριο να παίρνει αυτοπεποίθηση η ομάδα μας, ωστόσο θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη στον στόχο και να μην απωλέσει βαθμούς στα ματς με ομάδες της επαρχίας. Διότι κι αυτές οι ομάδες, κόντρα στον Ολυμπιακό, τα δίνουν… όλα, ενώ με άλλους, ανοίγουν… πόδια!