Τα σημερινά γενέθλια του Κώστα Φορτούνη και οι ετοιμασίες για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Γράφει ο Κώστας Σαμοθράκης.

Πριν από 31 χρόνια (16 Οκτωβριου) στα Τρίκαλα γεννήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Το όνομα αυτού Κώστας Φορτούνης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει την τιμητική του σήμερα αφού έκλεισε τα 31 του χρόνια και το  Thrylos24.gr  του εύχεται τα καλύτερα. Aλλά και του κλείνει ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή. Ώστε να συνδέσει την ημέρα εκείνη με το πάρτι γενεθλίων του έστω και ετεροχρονισμένα.

 Ότι καλύτερο θα είναι μια νίκη επί του Παναθηναϊκού για τον Κώστα. Που έχει επιστρέψει δριμύτερος μετά την περσινή περιπέτεια και τους δυο σοβαρούς τραυματισμούς. Είναι πλέον ο μεγάλος ηγέτης της ομάδας στη φετινή χρονιά.

Ένας Φορτούνης πολύ διαφορετικός από  α προηγούμενα χρόνια με πάθος. Αγωνιστικότητα και τα ηγετικά προσόντα που πρέπει να έχει ένας παίκτης της αξίας του, αναγκάζοντας όλους να υποκλιθούν στο ταλέντο του.

Ένας Φορτούνης που αν όλα κυλήσουν νορμάλ. Θα είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Με τα 12 χρόνια παρουσίας του στον Ολυμπιακό. Ο Κώστας είναι ήδη δέκα και οδεύει ολοταχώς για αυτό το ρεκόρ .Χρόνια πολλά Κωστάρα!