Στην ΑΕΚ τα πανηγύρια ξεκίνησαν από τα τέλη Αυγούστου και το ζήτημα είναι ένα! Η χρονιά πως θα βγει με τα χάλια που έχουν; Οι ίδιοι το λένε, ο κόσμος βράζει και ο Μελισσανίδης συνεχίζει το «Ο τσάμπας ζεις...».

Η ΑΕΚ ξεκίνησε από νωρίς την απώλεια βαθμών. Άλλο που δεν ήθελε και ο κόσμος της να πιάσει στο στόμα της τον «Μικροεπενδυτή». Ο Μελισανίδης, τη χρονιά που η ΑΕΚ μπαίνει στο…. σπίτι της, έπειτα από 4 (!!!) χρόνια κατασκευής του γηπέδου (πρέπει σε αυτό να έγγραψαν ιστορία…), είπε να φτιάξει ομαδούλα της σειράς που θα την γλεντάνε… με το καλημέρα.

Ε, δεν ξεκίνησε καλά καλά η χρονιά, είπε να ξεκινήσει να μοιράζει βαθμούς. ΑΕΚ – Βόλος και 0-1. Τι, απίστευτο; Τέτοιο γλέντι από τον Μπέο και με το καλημέρα έτσι; Η ΑΕΚ, ναι η ομάδα που μας έλεγαν ΟΛΟ το καλοκαίρι, ότι πάει για πρωτάθλημα, ότι πάει για τίτλο στη Νέα Φιλαδέλφεια και διάφορες τέτοιες φαντασιώσεις.

Θέλετε να πάρετε μία γεύση από το πάρτι που στήνετε στα social media της ΠΑΕ ΑΕΚ; Μιλάμε για πράγματα τα οποία τους ξεφτιλίζουν ανεπανόρθωτα, έτσι;