Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρουσιάσει διαφορετική ενδεκάδα από εκείνες που μας έχει συνηθίσει στην αναμέτρηση επί της Λαμίας (13/12, 15:00).

Στην αναμέτρηση με την Πόρτο, πέραν του ότι ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε εντελώς άνευρος, είχε και θέματα με τις απουσίες, αλλά και έδειξε πως έμεινε από… δυνάμεις! Το μεσημέρι της Κυριακής, η Λαμία υποδέχεται το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς, με τους γηπεδούχους να επιζητούν σαν τρελοί τη νίκη ή έστω κάτι θετικό με αντίπαλο την ομάδα του Πειραιά.

Ο Μαρτίνς δεν πρόκειται να ρισκάρει ή να οδηγήσει σε τραυματισμούς τους παίκτες του, αφού αναμένεται να κάνει ροτέισον. Θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο φέτος, δίνοντας τις απαραίτητες ανάσες στους βασικούς και αρκετά ταλαιπωρημένους παίκτες.

Άλλωστε, μην ξεχνά κανείς πως ακολουθεί και η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ένα ματς που ο Θρύλος θέλει μονάχα τη νίκη, όπως και σε κάθε αναμέτρηση δηλαδή.

Στο μυαλό του βρίσκεται η σκέψη να μετατοπίσει τον Βρουσάι στα μπακ αντί του Ραφίνια, με τον Τιάγκο Σίλβα να παίξει αντί του Φορτούνη και τον Πέπε να ξεκουράσει έναν εκ των Μπουχαλάκη-Καμαρά.

Σχεδόν σίγουρη είναι η επιστροφή Ραντζέλοβιτς στην αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών, ενώ και ο Χολέμπας θα πάρει ανάσες, αρκεί όμως και ο Βινάγκρε να δείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει. Η αλήθεια είναι πως ο πρώην παίκτης της Γουλβς δεν έχει πείσει στο «λιμάνι».

Βέβαια, το Σάββατο θα ξέρουμε αναλυτικά πόσους και ποιους θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς της Κυριακής.