Είναι ο πρώτος και μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού που με μια τέτοια μεταγραφή θα προκαλέσει πάταγο αν επέλθει συμφωνία.

Έχουμε αρχίσει και μπαίνουμε σε μεταγραφική περίοδο αν και σε προτεραιότητα είναι το θέμα προπονητή που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες όπως έχει υποσχεθεί ο Κορδόν, που έχει αναλάβει να ξεκαθαρίσει το θέμα. Όμως ήδη μεταγραφικά σενάρια κυκλοφορούν για τους παίκτες που θα ενδιαφερθούν οι ερυθρόλευκοι στην προσπάθεια να ενισχυθούν. Ένα από τα ονόματα που κυκλοφορούν είναι ενός Βραζιλιάνου… από την Αγγλία, δηλαδή που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ και  αυτό  το καλοκαίρι θα αποχωρήσει για να αλλάξει ομάδα.

Μάλιστα στο Νησί θεωρούν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει και θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο πρωτάθλημα. Μια πολύ δύσκολη περίπτωση γιατί πρόκειται για μεγάλο όνομα, που αν η μεταγραφή γίνει θα προκαλέσει πάταγο και θα είναι ένα ακόμα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν  φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Όνομα δεν θα γράψουμε, όμως οι πιθανότητες να δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού είναι μεγάλες και απλά αναφέρουμε ότι η θέση του είναι επιθετικός.

Αυτό θα γίνει σε κάθε περίπτωση, είτε μείνει ο Μπακαμπού ή  αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Μάλιστα λέγεται ότι το συμβόλαιο που του  έχει προτείνει ο Ολυμπιακός είναι περίπου στο ύψος των χρημάτων που παίρνει ο Ελ Αραμπί (και κάτι παραπάνω), για τον  οποίο και αυτού  το μέλλον είναι  άγνωστο. Παρότι έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο στον Ολυμπιακό. Βέβαια όλα αυτά θα γίνουν από τη στιγμή που θα έρθει ο νέος προπονητής και θα αποφασίσει μαζί με τον Κορδόν για το ρόστερ και τις μεταγραφές που θα γίνουν. Αλλά για να λέμε την αλήθεια θα είναι απίθανο, αν του πουν από τον Ολυμπιακό το όνομα να μην βάλει την «υπογραφή» του…