Ο Βασίλης Τοροσίδης βραβεύτηκε από τον Ότο Ρεχάγκελ, που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, για την προσφορά του στην εθνική ομάδα.

Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης μεταξύ της Ελλάδας και της Σουηδίας ο πρώην προπονητής της εθνικής Ελλάδας, Ότο Ρεχάγκελ, βράβευσε τον Βασίλη Τοροσίδη για την προσφορά του στην εθνική ομάδα. Ο Βασίλης Τοροσίδης αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της εθνικής μας διαχρονικά αφού κατέγραψε 101 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο συγκεκριμένος αριθμός «101» αναγραφόταν και στην φανέλα που παρέδωσε ο Ότο Ρεχάγκελ στον «Τόρο», μαζί με την τιμητική πλακέτα. Μια πολύ όμορφη σκηνή που δυστυχώς αποθεώθηκε από τους ελάχιστους φίλους της εθνικής που βρέθηκαν σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Ο Βασίλης Τοροσίδης αποτελεί ορόσημο για την εθνική ομάδα της Ελλάδας, καθώς εκτός από τις 101 φορές που τίμησε την γαλανόλευκη με τις εμφανίσεις του, έπαιξε σε 2 Παγκόσμια Κύπελα (Νότιος Αφρική 2010 και Βραζιλία 2014) καθώς επίσης και σε 2 Euro (2008 σε Αυστρία και Ελβετία, και 2012 σε Ουκρανία και Πολωνία).

Επιπλέον ήταν μέλος και των δύο ομάδων που πέτυχαν τις πρώτες 2 νίκες της Ελλάδας σε Μουντιάλ, η πρώτη το 2010 απέναντι στη Νιγηρία όπου και σκόραρε (2-1), και μετέπειτα απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού το 2014.