Ο εκλεκτός είναι ο Αλ Τάαμαρι για τις πτέρυγες όπως είδη ακούγεται με τον παίκτη να είναι μια ανάσα από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός είναι στην αναζήτηση ενός παίκτη ο οποίος να αγωνίζεται στις πτέρυγες, αλλά να έχει και την ικανότητα να κάνει άνω – κάτω οποιαδήποτε άμυνα. Ένας από τους παίκτες οι οποίοι απασχόλησαν ήταν ο Αλ Τάαμαρι. Απ’ ότι φαίνεται όμως το ενδιαφέρον ξανά ζεστάθηκε με τον παίκτη να είναι μια ανάσα από τον Πειραιά!

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν διαρρεύσει οι Κύπριοι, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να τον αποκτήσει. Ο παίκτης ο οποίος ανήκει στον ΑΠΟΕΛ είναι όπως φαίνεται ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για τις πτέρυγες.

Ο 23χρονος εξτρέμ από την Ιορδανία φημίζεται για την τεχνική του κατάρτιση κυρίως, στοιχείο που αναζητά ο Πορτογάλος τεχνικός. Το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό πρόκειται για την τελευταία μεταγραφική περίοδο που ο ΑΠΟΕΛ θα μπορεί να εισπράξει ένα ποσό για την παραχώρησή του, καθώς από τον Ιανουάριο θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του.

Ο Αλ Ταμάρι ήταν από την πρώτη στιγμή θετικός στο να ενταχθεί στον Ολυμπιακό και μάλιστα είχε κάνει και δηλώσεις στην πατρίδα του. Βέβαια, το θέμα του πήγε αρκετά πίσω, οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο δεν τον έβγαλαν ποτέ από το κάδρο τους.

Μένει να δούμε αν θα δικαιωθούν οι πληροφορίες από την Κύπρο ή απλά θα πρόκειται για ένα σενάριο ακόμη, στο πλαίσιο της αναζήτησης εξτρέμ.