Τους ξεσκέπασε για άλλη μια φορά...

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, άστραψε και βρόντηξε μέσω social media. Με ανάρτηση του τα έβαλε με την ΕΠΟ, καθώς και με τους υπερασπιστές της. Που βγήκαν μετά από ένα Χ με την Γαλλία να ξεπλύνουν τις ντροπές της ομοσπονδίας. Κουνώντας το δάχτυλο στον Ολυμπιακό και στην πλευρά Μαρινάκη.

Αναλυτικά έγραψε:

“Ένας πανίβλακας (που τον λένε “Τεο”, άκου…”Τεο”) από τους βοθροδύτες του πορτοκαλί απόπατου, ειρωνεύεται λέγοντας ότι αφού η εθνική αναδείχθηκε ισόπαλη με την Γαλλία και βγήκε ΤΡΙΤΗ στον όμιλο της, είχε άδικο ο Κ. Μαρινάκης που έγραψε στην επιστολή του στην ΕΠΟ οτι ξεφτυλίζουν την εθνική, όταν δεν μπορούν να μετρήσουν τις κάρτες των παικτών, όταν στέλνουν την Εθνική να προπονηθεί στην κοπριά, όταν παιζουν φιλικά σε άδεια γήπεδα και όταν τους ξεφτυλίζει ον κάμερα ο Πογιέτ για το ότι δεν πλήρωσαν τον συνεργάτη του για 8 μήνες! Γιατί και καλά δεν είχε ΑΦΜ, ενώ τους προηγούμενους μήνες μάλλον είχε και του τελείωσε.

Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!
Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!

Τώρα τι σχέση έχουν αυτές οι ΞΕΦΤΙΛΕΣ με το ποιο ήταν το τελικό σκορ, μπορεί να το καταλάβει μόνο ο Τεο και ο Φιφι και ο λολο…”

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24