H ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού θα λάβει μέρος σε ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά προετοιμασίας στην Ιταλία.

H ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου θα λάβει μέρος σε ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά προετοιμασίας στην Ιταλία, στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το τριήμερο 27-29/9, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την αγωνιστική σεζόν 2024-25, τα κορίτσια του Θρύλου θα συμμετάσχουν σε ένα δυνατό διεθνές τουρνουά -φιλανθρωπικού χαρακτήρα- στο Κιέρι, με ισχυρές ομάδες.

Ταρνατόρος: «Video check, τάραφλεξ, LED και οθόνες παντού»
Ταρνατόρος: «Video check, τάραφλεξ, LED και οθόνες παντού»

Ο Θρύλος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια και περσινή κάτοχο του CEV Cup, Κιέρι 76 (Ιταλία), την Πινερόλο (Ιταλία) και την πανίσχυρη Βακιφμπάνκ (Τουρκία).

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.