Βλέπουν ερυθρόλευκα φαντάσματα και άδεια ταμεία στον ΠΑΟ

Ο Δ.Γιαννακόπουλος σε τρελό μονόλογο , ερήμην ανταγωνισμού στο παρκέ κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια προσπαθώντας να πείσει εαυτόν και άλλους για την απουσία του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα


Σήμερα έγινε ο τρίτος τελικός της Α1 μπάσκετ (διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς δεν υφίσταται ανταγωνισμός μεταξύ ΠΑΟ και Προμηθεά) με τελικό νικητή τον ΠΑΟ. Φαίνεται όμως τις τελευταίες μέρες οι υπόλοιπες ΚΑΕ να έχουν στραφεί εναντίον των πρασίνων ή στην καλύτερη να κρατούν ουδέτερη στάση σχετικά με την απουσία του Ολυμπιακού την επόμενη χρονιά.

Αυτό βέβαια δεν έγινε επειδή συμπαθούν τους ερυθρόλευκους αλλά γιατί αυτομάτως θα έχουν πολύ λιγότερα έσοδα την επόμενη χρονιά στα ταμεία τους , τόσο από τα εισιτήρια όσο και από τα τηλεοπτικά  δικαιώματα. Αυτό το αντιλαμβάνονται στον ΠΑΟ και προσπαθούν να βρουν τα θετικά για να χρυσώσουν το χάπι στους υπολοίπους.

Έτσι ο Δ.Γιαννακόπουλος άφησε σαφείς υπαινιγμούς ότι η απουσία επεισοδίων στους τελικούς οφείλεται στην ομάδα που απουσιάζει δηλαδή του Ολυμπιακού.

Ας μας εξηγήσει όμως πως είναι δυνατό να γίνουν επεισόδια σε άδεια γήπεδα με αγώνες που δεν έχουν ενδιαφέρον , αν και παρολίγον να είχαμε στον 1ο τελικό όπου ο ίδιος αποχώρησε κακήν κακώς λέγοντας ότι είναι ντροπή όσα έγιναν.

Φαίνεται ότι έχουν κοντή μνήμη στον ΠΑΟ και δεν τα θυμούνται καλά….για να μην αναφερθεί ο τραυματισμός του Αργυρόπουλου στους τελικούς του ΟΑΚΑ το 2006 όπου υπέστη ρήξη τυμπάνου.

Τα έχουμε ακούσει όλα πλέον και σε λίγο θα έχουμε πάθει ανοσία σε αυτές τις δηλώσεις…

Διάβασε επίσης