Ο Αντρέ Βίλας Μπόας έκανε δηλώσεις ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Τρίτης (1/12) ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Ολυμπιακό στο Βελοντρόμ.

Για την μεγάλο εντός έδρας ματς της Τρίτης (1/12) κόντρα στον Ολυμπιακό για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε ο τεχνικός της Μαρσέιγ Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στην νίκη των Μασσαλών με την Ναντ.

Ο Πορτογάλος προπονητής είπε:

«Ελπίζω ότι το παιχνίδι που κάναμε με τη Ναντ και οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε θα είναι ο οδηγός μας. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, είναι δυσκολότερος αντίπαλος από τη Ναντ. Πιο έμπειρη ομάδα. Ο Μπενεντέτο ήταν καλός κόντρα στη Ναντ και είναι νόμος ότι οι επιθετικοί γίνονται καλύτεροι όσο σκοράρουν», ήταν τα λόγια του προπονητή της Μαρσέιγ, ενώ στην συνέχεια στάθηκε στο ότι η ομάδα του είναι καλύτερη στο πρωτάθλημα, σε σύγκριση με την Ευρώπη.

«Είναι κάτι που συμβαίνει με τις γαλλικές ομάδες, εκτός από την Παρί Σεν Ζερμέν. Αναρωτιέμαι κι εγώ. Ίσως ο λόγος είναι η μεγάλη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο διοργανώσεις. Θα πρέπει κι εμείς να γίνουμε πιο απαιτητικοί και πιο ανταγωνιστικοί».