Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Βερνίκος  σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβιβ

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη φάση των «16» του Europa Conference League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/2) στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας.

Οι Πειραιώτες θα παίξουν το πρώτο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 7 Μαρτίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 14/3.

Ο Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Βερνίκος μίλησε στα κανάλια της COSMOTE TV για τις αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν με τους Ισραηλινούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάθε ομάδα που βρίσκεται στους «16» αξίζει τον σεβασμό μας»

«Αποφύγαμε… σπουδαία κλαμπ όπως η Άστον Βίλα, η Λίλ και η Φιορεντίνα, αλλά έχουμε πάντα θέματα απέναντι σε Ισραηλινές ομάδες.

Γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο Ισραήλ και στην Γάζα… Νομίζω το παιχνίδι μας θα γίνει στην Σερβία. Ο Ολυμπιακός είναι τώρα σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με μερικούς μήνες πριν, ελπίζω να παίξουμε καλύτερα και να είμαστε πάλι εδώ στην επόμενη κλήρωση».