Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Βαμβακούλας μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν κατέκτησε τον τίτλο.

Ο Νίκος Βαμβακούλας μίλησε μετά τη λήξη του πρωταθλήματος για τον τελικό Κυπέλλου αλλά και για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν κατέκτησε τον τίτλο αποκαλύπτοντας πως έμεινε ευχαριστημένος γιατί θα κρύβονταν τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Βαμβακούλας:

«Ο τελικός είναι άλλο παιχνίδι, παίζει ρόλο πως θα είσαι εκείνη την ημέρα. Δεν έχει σημασία που η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα, παρόλο που είναι πολύ καλή ομάδα. ο Παναθηναϊκός ήταν καλός μέχρι τα μισά της χρονιάς, στα τελευταία τα χάλασε. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός και ο ΠΑΟΚ επίσης στη μάχη του τίτλου. Είμαι ευχαριστημένος που ο Ολυμπιακός δεν πήρε το πρωτάθλημα ενώ δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και θα κρυβόταν τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Τώρα δεν θα γίνει αυτό και ο Ολυμπιακός θα πάρει καινούριο προπονητή και χρειάζεται 6-7 παίκτες», ανέφερε χαρακτηριστικά στον ρ/σ Metropolis 95,5 και πρόσθεσε πως θα ήθελε παίκτη σαν τον Αουγκούστο στον Ολυμπιακό: «Ο Αουγκούστο είναι πολύ δυναμικός, τσαμπουκάς, δεν έχει τέτοιο παίκτη ο Ολυμπιακός, θα μπορούσε να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ο Ίνγκασον είναι δυνατός, παίζει μυαλό, κατεβάζει την μπάλα, βάζει γκολ, έχει όλα τα προσόντα για να τον θέλει οποιαδήποτε ομάδα. Είναι και αρχηγός και φαίνεται αυτό μέσα στο γήπεδο».