Η Ευαγγελία Βαμβακά μίλησε στον Μιχάλη Μαχαίρα, αμέσως μετά την κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός, το απόγευμα της Κυριακής (10/4) έγραψε ιστορία, κατακτώντας το 5ο συνεχόμενο Κύπελλο Ελλάδος, όντας πλέον ο πολυνίκης του θεσμού. Μετά το τέλος του αγώνα και τα πανηγύρια, η Ευαγγελία Βαμβακά μίλησε αποκλειστικά στο Thrylos24.gr.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στον Μιχάλη Μαχαίρα: 

«Ήταν ένας τελικός, με την Ελευθερία Μοσχάτου να μπαίνει στο παρκέ, θέλοντας να κάνει το καλύτερο που μπορεί. Από την άλλη, υπήρχε μια νευρικότητα και αστοχία στην ομάδα μας. Παρόλα αυτά, καταφέραμε και πήραμε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε εξ αρχής. Αυτό είναι το σημαντικό!».

Σχετικά με την αντίδραση της Ελ. Μοσχάτου τόνισε: «Δεν επηρεαστήκαμε, δεν αγχώθηκα ούτε ένα δευτερόλεπτο μέσα στον αγώνα. Από το πρώτο δευτερόλεπτο, έως το τελευταίο».

Η Ευαγγελία Βαμβακά είναι γνωστή για τα «ερυθρόλευκα» αισθήματά της, λέγοντας για τον ΛΑΟ του Θρύλου τα εξής: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι απίστευτος. Κάποτε ανήκα κι εγώ στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ένιωθα αυτόν τον παλμό, αλλά τώρα τον βλέπω από «απέναντι». Μπορεί να μην φωνάζω τα συνθήματα, όμως σίγουρα τα σιγοτραγουδάω! Νιώθω πως θα είμαι πάντα μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Εύχομαι να συνεχίζουν να μας ακολουθούν και να είναι ακόμη περισσότερο κοντά μας. Κι επίσης να καταφέρουμε να τους χαρίζουμε χαρές, πρωταθλήματα, νταμπλ, κούπες!».

Τέλος, η ίδια δεν παρέλειψε να δώσει το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, λέγοντας: «Εννοείται πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα. Το έλεγα και όταν ήμουν μέλος της Θύρας 7 “πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό”. Για ΜΙΑ ζωή!»