Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για το 0-0 του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης...

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε νικήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρόνιας. Η ομάδα του Πειραιά έμεινε στο 0-0 και ο Ματιέ Βαλμπουενά παραδέχτηκε πως υπήρξε χαλάρωση λόγω των διακοπών, ενώ επισήμανε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα όσον αφορά στη “μάχη” του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε:

Για το αν χάθηκαν σημαντικοί βαθμοί: Χάσαμε πολύτιμους βαθμούς. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει γιατί υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να πάρεις αυτό που θες. Είναι ένα ξυπνητήρι για εμάς. Ο αντίπαλος στάθηκε πολύ καλά και θα πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτό το παιχνίδι.

Για το αν χαλάρωσαν με τις διακοπές: Δεν είναι εντελώς λάθος αυτό. Έπρεπε να κάνουμε περισσότερα πράγματα και να νικήσουμε. Δεν θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο αλλά έπρεπε να νικήσουμε. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί και έπρεπε να προσπαθήσουμε και να παλέψουμε περισσότερο. Δεν μπορούμε να χαλαρώνουμε και πρέπει να μπαίνουμε στα παιχνίδια καλύτερα για να τα παίρνουμε.

Για το καμπανάκι και ενόψει Αταλάντα: Φυσικά θα λειτουργήσει υπέρ μας. Θα φανεί αυτό από την Κυριακή με τον Αστέρα. πρέπει να προσπαθείς περισσότερο γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο. Είμαστε πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο για να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.