Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πριν από τις αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Φενέρμπαχτσε, βρέθηκε στο Ρέντη και μίλησε στους παίκτες μας.

Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Πέμπτης, πήρε μια τεράστια νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά κλείδωσε τη δεύτερη θέση και θα έχει συνέχεια στον θεσμό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, την επομένη του ματς, έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας πως άπαντες είναι υπερήφανοι, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Να θυμίσουμε βέβαια πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε κάνει την επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο του Θρύλου, πριν τα ματς με ΑΕΚ και Φενέρ. Ο Μαρινάκης είχε μιλήσει στους παίκτες και τον προπονητή, δίνοντάς τους κίνητρο να παλέψουν για το 2/2.

Οι δύο νίκες ήρθαν για τον Θρύλο μας, με τους παίκτες να δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση. Αφενός το 2-3 του ΟΑΚΑ, αφετέρου το 1-0 με τον «χρυσό» σκόρερ Τικίνιο, στο τέλος του ματς. Κάτι που φυσικά ευχαρίστησε και τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη.