Ο Παναθηναϊκός πρωτοπορεί… ας πούμε. Όποιος εθελοντής (σιγά μη δώσει και ευρώ από πάνω..) πάει να βάψει κάγκελα στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας», τότε αυτόματα κερδίζει δωρεάν συνδρομή στο νέο κανάλι που θα αφήσει ιστορία.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει μεγάλη κίνηση «βόμβα» που θα αφήσει ιστορία. Έκανε προαναγγελία πως θα δημιουργήσει το Panathinaikos (το μόνο Πανατενάικος που απέμεινε) TV. Σίγουρα θα έχει κοινό παρονομαστή με εκείνο του PAOK TV.

Ενδεχομένως η συνδρομή να γίνει όπως στο κανάλι των «ασπρόμαυρων». Δεν μας νοιάζουν όμως τα χρήματα. Το σημαντικό με όλο αυτό το νέο εγχείρημα είναι άλλο.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η μεγάλη «προσφορά» για το νέο κανάλι. Όποιος εθελοντής (ορμώμενοι από το «Μαζί Μπορούμε») φιλοτιμηθεί και πάει να βάψει κάγκελα για λογαριασμό του ιστορικού (ΧΑΧΑ) αυτού σωματείου, τότε αυτομάτως ΔΙΧΩΣ κλήρωση κερδίζει ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή στο εν λόγω κανάλι.

Βέβαια, έως τώρα δεν γνωρίζουμε τι ώρες θα μεταδίδει τα ματς. Διότι μπορεί να τα μεταδίδει την ώρα που πραγματοποιούνται, μπορεί όμως και …μεταμεσονύκτια. Αναλόγως τα ματς. Λογικά, εκείνα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα μεταδίδονται μετά τις 23:59.

Δείτε τους πρώτους υπερτυχερούς…

Ας ευχηθούμε τα καλύτερα στους… απέναντι!