Οι δηλώσεις του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, μετά τη νέα νίκη επί της Κηφισιάς.

Ολυμπιακός: Την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς επί της Κηφισιάς, σε διάστημα μιας εβδομάδας, πανηγύρισε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών των Πειραιωτών.

Μετά τους διπλούς αγώνες και την επίτευξη της πρόκρισης στην ημιτελική φάση του League Cup, σε βάρος της ομάδας των βορείων προαστίων, ο Θρύλος ήταν νικητής και στη αναμέτρηση, για την 7η αγωνιστική της Volley League, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι έφτασε μέσα σε 73 λεπτά και εύκολα, με 3-0 σετ (25-21, 25-19, 25-18), στην τελική επικράτηση, αγωνιζόμενη με συγκέντρωση και σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Πρώτος σκόρερ κόντρα στην Κηφισιά αναδείχθηκε ο Στερν, με 23 πόντους και το εξαιρετικό 65% στην επίθεση, που προήλθε από 17/26 επιθέσεις, ενώ μέτρησε και πέντε άσσους, με ένα μπλοκ. Τον Σλοβένο διαγώνιο ακολούθησε ως διψήφιος ο Ανέστης Δαλακούρας, με 10 πόντους (10/17 επιθέσεις).

Δείτε τα όσα είπε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι: 

«Είναι σημαντικό που κερδίσαμε. Είναι, επίσης, σημαντικό που κερδίσαμε και τα τρία ματς με την Κηφισιά με 3-0 σετ, κάτι που σημαίνει ότι… σώσαμε ενέργεια, για το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στο Μπούργκας, ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ματς με την Μπουργκάς, η ομάδα αυτή δεν είχε αρκετούς βασικούς παίκτες, γνωρίζουμε ότι τώρα θα παίξουν και είναι πολύ καλοί. Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».