Ο Δημήτρης Τζηράς υπογράμμισε ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Δημήτρης Τζηράς θα συνεχίσει για ακόμη 2 χρόνια, τουλάχιστον, να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού, γεγονός που τον γεμίζει χαρά και τιμή, όπως τόνισε ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο διεθνής εξτρέμ του Θρύλου επισήμανε ότι θα τα δώσει όλα και τα 2 επόμενα χρόνια, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει ακόμη περισσότερα, ενώ ευχαρίστησε το σύλλογο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να αγωνίζομαι με την φανέλα του Ολυμπιακού και πολύ περισσότερο, η ομάδα μετά την πρώτη επιτυχημένη σεζόν, να με εμπιστεύεται για ακόμα δύο χρόνια. Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς του συλλόγου και δεν είναι άλλοι από το να κατακτούμε όλους τους εγχώριους τίτλους και να κάνουμε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Για αυτό το λόγο θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι ώστε να πετύχουμε όσα περισσότερα μπορούμε τις επόμενες σεζόν».