Ο Αντρέα Γκαρντίνι έχει αναλάβει την ευθύνη του σχεδιασμού της ομάδας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024/25, κάνοντας τις σχετικές εισηγήσεις.

Ο Αντρέα Γκαρντίνι έχει αναλάβει την ευθύνη του σχεδιασμού της ομάδας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024/25, με τις εισηγήσεις του για τις απαραίτητες κινήσεις. Ο έμπειρος Ιταλός προπονητής επικεντρώνεται κυρίως στη θέση του ακραίου, εξετάζοντας αρχικά την πιθανότητα να κρατήσει τον Σαλβαδόρ Ιντάλγκο.

Ο Κουβανογερμανός ολοκλήρωσε τη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα, και αναμένεται να ληφθεί μια απόφαση σχετικά με τη θέση του ακραίου στο εγγύς μέλλον, με τον 39χρονο να βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του νέου προπονητή.

Ολυμπιακός: Τα «συγχαρητήρια» του Ερασιτέχνη σε Παγένκ και Στερν
Ολυμπιακός: Τα «συγχαρητήρια» του Ερασιτέχνη σε Παγένκ και Στερν

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αρκετές προτάσεις για ακραίους τις τελευταίες ημέρες. Ένα από τα ονόματα που έχουν εξεταστεί είναι ο Ιρανός Μεϊσάμ Σαλέχι, ο οποίος είναι διεθνής με τη χώρα του και πέρασε την περασμένη σεζόν στη Σαχντάμπ της πατρίδας του.

Επιπλέον, στη λίστα υποψηφιότητας βρίσκεται και ο Τζον Γκόρντον Πέριν, ένας καταξιωμένος Καναδός πρώην διεθνής που έχει αγωνιστεί σε πολλά πρωταθλήματα σε Ρωσία, Πολωνία, Ιταλία και Τουρκία.

Τέλος, ο Αργεντινός ακραίος Φακούντο Κόντε είναι μια ακόμα επιλογή, με την πολύχρονη πείρα του να κάνει το όνομά του γνωστό στον Ολυμπιακό, ενώ αναζητά το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24