Τσιλιμπάρης: «Αξίζουμε την πρόκριση!»

Ο Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης μίλησε για τον επαναληπτικό της ομάδας του κόντρα στην Τιμισοάρα.


Το χάντμπολ των Ανδρών του Ολυμπιακού γνώρισε την ήττα στην Ρουμανία από την αντίστοιχη ομάδα της Τιμισοάρα με 31-29 για τον πρώτο γύρο του 2ου προκριματικού του EHF Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αρκετά καλοί και απέδειξαν ότι μπορούν να προκριθούν στο Ρέντη με τον τερματοφύλακα της ομάδας, τον Κωνσταντίνο Τσιλιμπάρη, να καλεί τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά είπε:

«Με βάση την εικόνα των δυο ομάδων στο πρώτο παιχνίδι στη Ρουμανία η υπόθεση της πρόκρισης είναι καθαρά στο χέρι μας. Πρέπει να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στο πρώτο παιχνίδι και να περιορίσουμε κάποιες καταστάσεις που μας πλήγωσαν στο τέλος του αγώνα στη Ρουμανία και ανέτρεψαν το θετικό αποτέλεσμα που είχαμε χτίσει στα πρώτα 50 λεπτά της αναμέτρησης. Μετά τη λήξη της πρώτης αναμέτρησης ήταν προφανές ότι ο παλμός που δημιουργήθηκε στο γήπεδο της Τιμισοάρα ήταν καταλυτικός για να γίνει η ανατροπή από την πλευρά τους. Έτσι και εμείς χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου για να φτάσουμε στην πρόκριση. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι αναφορικά με το τελικό αποτέλεσμα και άσχετα με το πρόσωπο που θα παρουσιάσει η Τιμισοάρα αναφορικά με τις απουσίες που είχε στο πρώτο ματς, εμείς θα κυνηγήσουμε την πρόκριση γιατί πιστεύουμε ότι την αξίζουμε».

Διάβασε επίσης