Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη για το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού!

Ένα σπουδαίο έργο για τον Θρύλο μας παίρνει σάρκα και οστά κα η Χριστίνα Τσιλιγκίρη δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενη γι΄αυτό!

Δείτε αναλυτικά όσα είπε η κ. Τσιλιγκίρη:

Κάρτα Φιλάθλου και Κάρτα μέλους ΟΛΟΙ!
Κάρτα Φιλάθλου και Κάρτα μέλους ΟΛΟΙ!

«Όλο αυτό το διάστημα, από τον διαγωνισμό μέχρι και την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης της έκτασης, όπου ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. θα κατασκευάσει το αθλητικό complex του κολυμβητηρίου, τόσο εμείς όσο και η Διοίκηση του Ερασιτέχνη είχαμε επιλέξει να μην λέμε πολλά λόγια, αλλά να δουλέψουμε, ώστε να είναι ρυθμισμένη κάθε λεπτομέρεια για την επόμενη φάση του πρότζεκτ.

Πλέον, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. έχει στη διάθεσή του ένα οικόπεδο, για το οποίο δεν απαιτείται καμία άλλη γραφειοκρατική διαδικασία, όπως αποχαρακτηρισμός χώρου, που θα ήταν χρονοβόρα για την υλοποίηση ενός ονείρου δεκαετιών για την οικογένεια του Ολυμπιακού. Η Διοίκησή του μπορεί να προχωρήσει απρόσκοπτα σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για τη μελέτη, την χρηματοδότηση κ.λ.π. του νέου κολυμβητηρίου.

Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί με τη δημιουργία κάθε νέας αθλητικής εγκατάστασης δίνουμε την ευκαιρία σε εκατοντάδες ακόμη παιδιά να αποφύγουν όλες τις κακοτοπιές της σύγχρονης εποχής. Είναι έργο πνοής. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν προς αυτή την κατεύθυνση μεταξύ των οποίων, βεβαίως, και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την αδιάκοπη υποστήριξή του στο μεγαλόπνοο, για τον Σύνδεσμο και γενικότερα για τον αθλητισμό, έργο».

Δεν ξεχνάμε και συνεχίζουμε: Κάρτα Φιλάθλου και Κάρτα μέλους ΟΛΟΙ!
Δεν ξεχνάμε και συνεχίζουμε: Κάρτα Φιλάθλου και Κάρτα μέλους ΟΛΟΙ!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24