Σε πολύ δύσκολη θέση η ΕΠΟ, λόγω ΠΑΟΚ!

Τώρα που ο υποβιβασμός αρχίζει να πλησιάζει και η παραμονή να απομακρύνεται, η ΕΠΟ δεν ξέρει τι να κάνει ώστε να τους βοηθήσει! Έχετε καμία ιδέα να τους βοηθήσουμε;

Ο Ολυμπιακός, σωστά, πήγε την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας στο CAS, με τον ΠΑΟΚ να αναγκάζεται να ακολουθήσει κι αυτός! Μία δική, που σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τροπολογία δεν θα ισχύει κι έτσι ο υποβιβασμός θα είναι αδιέξοδο. Φυσικά, υπάρχει και ο Γραμμένος, ο δικός τους Γραμμένος, σύμφωνα με τις γνωστές δηλώσεις, ο οποίος όμως δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα!

ΠΑΟΚ και Ξάνθη έκαναν το λάθος και τα έβαλαν με την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, η οποία για να σώσει το πρωτάθλημα κατάφερε να βρει στοιχεία για την πολυιδιοκτησία πολύ γρήγορα! Μήπως δεν είχαν καταλάβει την δύναμη που έχει ο Ολυμπιακός; Μήπως νόμιζαν πως δεν θα τους καταλάβει κανείς; Τώρα όμως όλοι μάθαμε την αλήθεια, μία αλήθεια που ο «μηχανισμός» προσπαθεί να καλύψει με δήθεν υποβιβασμούς του Ολυμπιακού! Δεν έχετε αλλά επιχειρήματα; Δεν ξέρετε πως να το σώσετε; Λογικό, όσοι τα βάζουν με τον Θρύλο, στο τέλος πάντα χάνουν! Ο λόγος; Το καλό πάντα στο τέλος κερδίζει!